Ana içeriğe atla

Nitelikli

Aşkın şarjı var mıdır?

Çok güzel olmaz mıydı? Düşünsenize aşkınız gücü azaldığında hemen koşarak şarja takıyorsunuz ve hoopp yine ilk gün ki heyecanla devam edebiliyorsunuz. Gerçek dünyada bunu yapabilmeyi çok isterdim. Biliyorum ilişkiler böyle bir dinamikle yürümüyor, evet arkadaşlar farkındayım. Merak etmeyin... Sadece bence güzel olurdu. Çünkü gerçekten sevdiğiniz ve birlikte olmaktan mutlu olduğunuz biri var hayatınızda ve ona göre gücünüz azalmış ya da sevmenize rağmen sizin gücünüzün azaldığını hissediyorsunuz. Bunu hemen düzeltme fırsatını istemez miydiniz?   Ben çok isterdim... Belki şarja takma gibi tek bir aksiyon ile işleri yoluna sokamayabiliriz ama her iki tarafta isterse bir yol bulunabilir. Onca vakit ve yaşanmışlıktan sonra hepsini sadece batarya zayıfladı diye çöpe atmak benim kendi adıma yapmayı tercih etmeyeceğim bir şey. Ama tabii karşınızda sizi gerçekten istemeyen biri varsa zaten onca yaşadığınız şey de sadece sizin yaşadıklarınızdan ibarettir. Birlikte yaşadık diye düşündüğünüz her a

Kalp kırmak


İkili ilişkilerde kalp kırmaya değer mi? Karşınızdaki insan ile ilk görüşmenizde eğer bir şeyler oturmuyorsa, içinizden gelmediyse, elektriğiniz tutmadıysa ya da istediğiniz hissi yakalayamadıysanız, size hitap etmediyse ki bunlarda etkilenmek, beğenmek, elektriğin tutması ve güzel bir duyguyu, paylaşımı yakalamak kadar normal şeyler; ona bunu belli etmeniz gerekiyor. Kibarca tabii ki. Kimse sizin kırıp dökebileceğiniz, karakterini, benliğini hiçe sayabileceğiniz bir varlık değil. Buna kimsenin hakkı yok.

Sadece başka bir alternatif  bulana kadar karşınızdaki insana içiniz ısınmasa bile sırf vakit geçirmek adına, sizin oyalanmanız adına, başkasını bulmaya çalışırken boş kalmamak adına, idare amaçlı hiç kimsenin ilgisini, kibarlığını, yaklaşımını, duygularını, düşüncelerini, zamanını suistimal edemezsiniz. Evet; günümüzde herkes kendinde her şeyi hak görüyor. Bencillik, hadsizlik, terbiyesizlik, duyarsızlık had safhalara ulaşmış, bunun farkındayım. Sırf siz kafa dağıtacaksınız diye karşınızda size sadece bir şans vermek için gelen o insanın tüm iyi niyetini kötüye kullanmanız , sizin ne kadar kalitesiz olduğunuzun kanıtıdır. 

İki günde yok olan ilginiz, zoraki davranışlarınız hele ki ilgilenmediğiniz insan için hadsizce yaptığınız yorumlarınızın umarım bir gün sizlere de dönebileceğini hesaba katıyorsunuzdur. Ne yazık ki sizin gibi insanlar mevcut ve bizim gibilerdense sizin gibi insanlarla karşılaşmak bu dünyada çok daha kolay son zamanlarda.

Hadsizliğinizin tadına sizinde bakmanız ümidiyle...




 

Yorumlar

Popüler Yayınlar