Ana içeriğe atla

Nitelikli

Aşkın şarjı var mıdır?

Çok güzel olmaz mıydı? Düşünsenize aşkınız gücü azaldığında hemen koşarak şarja takıyorsunuz ve hoopp yine ilk gün ki heyecanla devam edebiliyorsunuz. Gerçek dünyada bunu yapabilmeyi çok isterdim. Biliyorum ilişkiler böyle bir dinamikle yürümüyor, evet arkadaşlar farkındayım. Merak etmeyin... Sadece bence güzel olurdu. Çünkü gerçekten sevdiğiniz ve birlikte olmaktan mutlu olduğunuz biri var hayatınızda ve ona göre gücünüz azalmış ya da sevmenize rağmen sizin gücünüzün azaldığını hissediyorsunuz. Bunu hemen düzeltme fırsatını istemez miydiniz?   Ben çok isterdim... Belki şarja takma gibi tek bir aksiyon ile işleri yoluna sokamayabiliriz ama her iki tarafta isterse bir yol bulunabilir. Onca vakit ve yaşanmışlıktan sonra hepsini sadece batarya zayıfladı diye çöpe atmak benim kendi adıma yapmayı tercih etmeyeceğim bir şey. Ama tabii karşınızda sizi gerçekten istemeyen biri varsa zaten onca yaşadığınız şey de sadece sizin yaşadıklarınızdan ibarettir. Birlikte yaşadık diye düşündüğünüz her a

saf mutluluk

Saf mutluluk var mıdır sizce?  Nefes aldığınızda gerçekten "oh be" diyebildiğiniz, yanında hiç negatif bir şeyin aklınıza bile gelmediği, hem güzel hem de zorlu anlarınızı ilk paylaşmak istediğiniz insanla birliktelikte duyulan saf mutluluk; bence var. Gerçek bu yani... Her daim belki aynı ivmede gitmez ama hep bilirsiniz ki güvendesiniz ve evet saf bir mutluluk duygunuz mevcut. 

Bunu yakalayabilmek için şansınız nedir? İhtimaller dahilinde midir? Bazıları için evet ,bazıları için ise ne yazık ki hayır olarak sonuçlanır. Eline geçince bunu farkedip kıymeti bilebilenler için paha biçilmez bir duygu bence. 

O hissi anlatmaya benim kelimelerim yetmez. Anlatabilen varsa buyursun. Ben cidden sadece içten taa en derinden hissedebildiğim bu sürekli gülümseme ve huzur duygusunu biraz olsun anlatabilirim belki bu seviyeyi tanımlamak için. Herkese göre tabii ki değişir.

Saf mutluluk arayan herkesin ona ulaşmasını ve ulaştığında da bunu farkedip kıymetini bilebilmesi dileğiyle...




 

Yorumlar

Popüler Yayınlar