Ana içeriğe atla

Nitelikli

Aşkın şarjı var mıdır?

Çok güzel olmaz mıydı? Düşünsenize aşkınız gücü azaldığında hemen koşarak şarja takıyorsunuz ve hoopp yine ilk gün ki heyecanla devam edebiliyorsunuz. Gerçek dünyada bunu yapabilmeyi çok isterdim. Biliyorum ilişkiler böyle bir dinamikle yürümüyor, evet arkadaşlar farkındayım. Merak etmeyin... Sadece bence güzel olurdu. Çünkü gerçekten sevdiğiniz ve birlikte olmaktan mutlu olduğunuz biri var hayatınızda ve ona göre gücünüz azalmış ya da sevmenize rağmen sizin gücünüzün azaldığını hissediyorsunuz. Bunu hemen düzeltme fırsatını istemez miydiniz?   Ben çok isterdim... Belki şarja takma gibi tek bir aksiyon ile işleri yoluna sokamayabiliriz ama her iki tarafta isterse bir yol bulunabilir. Onca vakit ve yaşanmışlıktan sonra hepsini sadece batarya zayıfladı diye çöpe atmak benim kendi adıma yapmayı tercih etmeyeceğim bir şey. Ama tabii karşınızda sizi gerçekten istemeyen biri varsa zaten onca yaşadığınız şey de sadece sizin yaşadıklarınızdan ibarettir. Birlikte yaşadık diye düşündüğünüz her a

Geçer mutlaka...

Hayalkırıklığı yaratan insanlar... Bir ümitle başlamak istediğiniz iletişim adına içinizde kelebeklerin uçuştuğu o minnoş duyguları umursamazlıkları ile yok eden ve size koskoca bir boşluk olan insanlar... Bu yazı bu duyguları yaşatan sizlere geliyor.

O hisleri nasılda önemsizleştiriryorsunuz, nasıl da size hiçbir şey ifade etmediğini, karşınızda onca çabayı sarfeden insanı hiçe sayarak yok ediyorsunuz... Bunu nasıl yapıyorsunuz cidden? Bu kadar kör olamazsınız. Eskiden belki de bilmeyerek yapılıyordur gibi saçmalık derecesinde naif olan duygularımın yerini sayenizde bunu bile bile yapıyorsunuz ve size insan demeye dilim varmıyor noktasına getiren insan görünümlü ama duygudan bihaber varlıklar; karşınızda gerizekalı yok. Emin olun o karşınızda bir şeyi başlatmak , sürdürmek belki de ilerletmek için çabalayan insanlar salak değil. Sadece ama sadece değer vermeye çalışıyorlar. Sizin aksinize bu duygunun kıymetini bilip buna tutunmaya çalışıyorlar. Ama bu onların da doğru yaptığı anlamına gelmiyor ne yazık ki... Karşısında sizin gibi insanlar varken; bu değerin farkında bile olmayan; bu çaba nafile bir çaba oluyor. 

Emin olun bizler üzülüyoruz, kırılıyoruz belki sizin hiç bir zaman aklınızın (ki var olduğundan şüpheliyim) alamayacağı derecede yıprandık ve yıpranmaya devam ediyoruz. Sanmayın ki sizler çok iyisiniz de biz sizin için bu yüzden çaba harcıyoruz. Her normal insan gibi emek veriyoruz güzelleştirmek için, bunun için uğraşıyoruz ama anlayana tabii...

Bu nedenle evet belki bizlerde çizikler, çürükler, yaralar bırakıyorsunuz izlerini bir nebze de olsa taşıyacağımız ama bunlarda eninde sonunda geçer. Siz hayatınızda hiç gerçek bir şey yaşama şansı yakalayamayacak olanlar ise sadece geçici heveslerin peşinde kötü yan roller olarak kalacaksınız.

Kendinizin başına gelmeyecek sanarak yaşamanıza devam ederken sizinde sizin gibilere denk gelmeniz ümidiyle...



 

Yorumlar

Popüler Yayınlar